Online Kozijnen Bestellen
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

i-paint-garant-deur-40-met-10jaar-garantie-mirwood
alu-stabiel-deur-massief-okoumé-10-jaar-garantie
een-arms-gefreesde-deur-is-ca.-3°-schuin
alu-iso-of-alu-stabiel-deurplaat-met-driepuntsluiting
gu-driepunstsluiting-mr2-sleutel-bediening-01
nemef-veiligheidsslot-12796
nemef-veiligheidsslot-4119-27-met-infrezing6
veiligheids-scharnieren-met-dievenklauw-89x89x3mm--bsw-rd-81887
kogellagerscharnier-met-ronde-hoeken-89x89-mm658
de-deur-behandelen-met-randsealer4
verwerkingsvoorschriften-i-paint5

I-Paint Garant FSC deurplaat 40mm 10 jaar garantie Afdrukken

Prijs
Basisprijs inclusief BTW€ 0,00
€ 0,00
Prijs incl. BTW € 0,00
BTW Bedrag € 0,00
- Kies een deurplaat -

- De deurplaat op maat zagen -

Breedte x Hoogte Tooltip

Type slot Prijs slot is incl. slotgat infrezing.

Scharnieren voor deur VH scharnier =veiligheids scharnier SKG***

Infrezingen scharnieren

Draairichtig deur:

Sealen Sealen is kopse hout waterdicht maken.

Extra behandeling deur met grondcoating De deur is standaard al behandeld, zie info.

Opmerking
Tip! Geef uw deur een naam of een merk, bv "Kamerdeur of deur A"


Bezorgen: zie informatie

Afhalen: zie informatie

Actuele voorraad: 47

Beschrijving

I-Paint Garant FSC WBP deurplaat 40mm 10 jaar garantie


i-Paint is FSC-gecertificeerd berken triplex aan beide zijden voorzien van een schilderklare paintfilm. De paintfilm is speciaal ontworpen voor de in Nederland gebruikelijke verfsystemen (op basis van acryl of alkyd) en vormt een perfecte basislaag voor degelijk en glad schilderwerk. Er is geen doortekening van de onderliggende fineerlagen. Deze plaat is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen, mits een juiste afwerking en onderhoud van de randen en gezaagde kanten (volledig dichten van gaps met een randsealer) wordt toegepast.
i-Paint® kenmerkt zich door een goede kwaliteit voor een gunstige prijs. De driepuntsluitingen worden geleverd met 3 sluitplaten & 3 sluitkommen, de Nemef sloten met 1 sluitplaat & 1 sluitkom. De kruk- en cilindergaten worden niet gefreest, alle produkten die mee worden besteld worden los meegeleverd (tenzij anders omschreven).
Kwaliteit
Tweezijdig voorzien van 200 gr/m2 direct aflakbare paintingfilm.
Voordelen van de paintfilm: Een gladde laag waardoor geen doortekening van de onderliggende fineerlagen is te zien. Een uitstekende hechting van de verf. Voorgronden is niet nodig: dus aanzienlijke besparing op verfkosten, arbeidsloon én onderhoudskosten. Nauwelijks enige kans op aantasting van het hout van de buitenste fineerlagen door de beschermende, duurzame paintfilm. Zelfs bij achterstalligheid van het onderhoud van de verflagen.
Verlijming
WBP – overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur.
Densiteit
ca. 680 kg/m3
CertificatenFSC-gecertificeerd
CE-2+
10 jaar garantie
Overig
10 jaar garantie:
Bij een juiste afwerking en onderhoud van randen en gezaagde kanten, waarbij gaps volledig gesloten moeten worden met bijvoorbeeld kneedbaar hout en de randen daarna behandeld moeten worden met een randsealer (laagdikte 200 μ), en verdere verwerking en afwerking plaatsvindt volgens de voorschriften van het VVNH, garandeert Brouwers Plaat dat de plaat niet zal delamineren. Als dit toch gebeurt, binnen 10 jaar na aankoop, wordt de gedelamineerde plaat vergoed. Een aankoopbon moet overlegd kunnen worden.
Aandachtspunten: De randen van i-Paint zijn voorzien van grijze randafwerkingsverf, bedoeld om vochtindringing tijdens transport tegen te gaan. Bij buitentoepassing: (gezaagde) randen en kanten dichten met randsealer en zorgen voor een goede ventilatie en onderhoud voor een langere levensduur van het plaatmateriaal. Berken triplex acclimatiseert wat trager; hierdoor is soms ijspegel-effect zichtbaar. Dit verschijnsel is inherent aan berken triplex, en is nadrukkelijk geen technisch gebrek. Bij de juiste bewerking en afwerking van de randen en eventuele gaps zullen vochtophopingen na verloop van tijd weer wegtrekken.
Toepassingen
Veelal in bouwtoepassingen waar tegen lage kosten snel en afdoende een glad afgewerkt eindresultaat wordt gewenst. Bijv. luifels, dakoverstekken, dakkappellen, windveren, boeiranden, deuren en aftimmerwerk zowel voor binnen als voor buiten.
Voor meer informatie, verwerkingsvoorschriften, verfkleur (garantie) en garantievoorwaarde die van toepassing zijn op deze deuren klik hier. Deze is niet voorzien van stabilisatie, de garantie is alleen van toepassing op het delamineren van de deur! Voor meer informatie, verwerkingsvoorschriften, verfkleur (garantie) en garantievoorwaarde die van toepassing zijn op deze deuren klik hier.

Bij het toepassen van berkenmultiplex is de afwerking van de zaag- en freesranden uitermate belangrijk. Hierdoor wordt voorkomen dat er te veel vocht in de plaat dringt waardoor schade kan ontstaan. U dient de randen direct op het werk te behandelen met minimaal 2 lagen randsealer. Als dit nog geen goed gesloten film vormt dient u een extra laag aan te brengen. Hierna kan worden begonnen met het schilderen volgens de verfinstructies van uw leverancier. De Alu Stabiel deur massieve deurromp is universeel inzetbaar voor in- en exterieur gebruik. Voor meer informatie over onze producten en diensten klik hier.

Wij kunnen buitendeuren leveren met diverse vullingen en functionaliteiten brandwerend, rookwerend, geluidswerend, inbraakwerend en een combinatie hiervan, prijzen op aanvraag.

Info:

Voor vragen & advies of direct iets bestellen, mail naar : info@mirwood.nl

 

Als u producten wilt afhalen, altijd van tevoren bestellen!

Waarom zaken doen met  

MirWood Products

-Wij zijn sterk in maatwerk
Scherpe prijzen.
Ruim assortiment.
Veilig betalen per iDEAL, overschrijving via bank of  pin op kantoor. 
- Eigen transport. 
Snelle levertijden. 
-Wij leveren door heel Nederland & België.
Openingstijden:
maandag 9.30-16.30 uur
dinsdag 9.30-16.30 uur
woensdag 9.30-16.30 uur
donderdag 9.30-16.30 uur
vrijdag 9.30-16.30 uur
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Van 12.00uur tot 13.00uur wordt er geluncht.